Profizmus és szakértelem

Szivolt Gergő vagyok, klíma szerelő, több mint 5 éves tapasztalattal elmondhatom, hogy a Magyaroroszágon értékesítésre kerülő klímák 99%-át már kívúlről belülről ismerem.

Eddigi ügyfeleink véleménye szerint korrektség, precizitás, gyorsaság jellemzi a munkánkat.

Fő tevékenységeink

BESZERELÉS

3 méteres csővezetékig alapszerelésnek minősül aminek minimum Bruttó ára 63.500Ft továbbá minden megkezdett méter legfeljebb Bruttó 8.255Ft. Multi készülékek telepítésénél az ár változhat de ezt egy INGYENES felmérés alapján tudjuk pontosan kiszabni!

RENDELÉS

Rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül tudjuk telepíteni a kiválasztott készüléket!

KARBANTARTÁS

5 Év garanciát biztosítunk minden általunk telepített készülékre, ez évente minimum egy általunk elvégzett karbantartással jár, fűtésre optimalizált készülékek esetén évente kétszer kell ezt elvégeznünk!

Mind a felhasználó komfort érzete, mind a berendezés hatékony működésének szempontjából fontos tényező a klíma elhelyezése. Arról nem is beszélve, hogy a berendezés kültéri egységének elhelyezése is problémás lehet, pl. műemlékvédelem alá tartozó épületen, vagy olyan esetekben amikor a környezetünkben élőket, pl. a szomszédokat zavarhatjuk a berendezés hangjával. Azon vásárlók, akik hajlandóak a megfelelő árat megfizetni, prémium készülékeket tudunk ajánlani. Akár 17-19 db zajszinttel. (Ez halkabb, mint egy könyvtár!) A klímák működése mindenképpen valamilyen zajjal jár! Ezért mind a kültéri, mind a beltéri berendezések elhelyezése fontos feladat. Kültéri egység: naptól, esőtől védett helyen. Érdemes lehet egyeztetni közös képviselővel, szomszédokkal. Műemlék-épületek esetében fontos ismerni a területileg hatályos szabályokat. A hálózati áramforrás biztosított kell legyen.