Professzionális hőszivattyú és klímaszerelés

ac-technician-woman.png

A CCKlíma Csapat bemutatkozása

Üdvözlöm! Szivolt Gergő vagyok a CCKlíma alapítója.

Immár több, mint 10 év tapasztalattal a hátam mögött elmondhatom, hogy a Magyarországon értékesítésre kerülő klímák 99%-át már kívülről – belülről ismerem.

Az ügyfélbarát kiszolgálás mellett, kimondott figyelmet fordítunk arra is, hogy ügyfeleinket gyorsan, pontosan, precízen szolgáljuk ki és segítsük a számukra legoptimálisabb készülék kiválasztásában. Fontosabbnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét, mint a profitot, hisz egy elégedett ügyfél remélhetőleg tovább ajánl majd és ebből ismét egy újabb ügyfél származik. Megrendelőink véleménye szerint korrektség, precizitás, gyorsaság jellemzi a munkánkat. Munkatársaink kivétel nélkül magasan képzett szakemberek. 

Fontos megemlíteni...

Mind a felhasználó komfort érzete, mind a berendezés hatékony működésének szempontjából fontos tényező a klíma elhelyezése. Arról nem is beszélve, hogy a berendezés kültéri egységének elhelyezése is problémás lehet, pl. műemlékvédelem alá tartozó épületen, vagy olyan esetekben amikor a környezetünkben élőket, pl. a szomszédokat zavarhatjuk a berendezés hangjával.

Azon vásárlók, akik hajlandóak a megfelelő árat megfizetni, prémium készülékeket tudunk ajánlani. Akár 17-19 db zajszinttel. (Ez halkabb, mint egy könyvtár!)

A klímák működése mindenképpen valamilyen zajjal jár! Ezért mind a kültéri, mind a beltéri berendezések elhelyezése fontos feladat.
Érdemes lehet egyeztetni közös képviselővel, szomszédokkal.
Műemlék-épületek esetében fontos ismerni a területileg hatályos szabályokat.
A hálózati áramforrás biztosított kell legyen.

Vásárlóink véleményét az alábbi linkeken olvashatja.

INGYENES FELMÉRÉS ÉS SZAKTANÁCSADÁS

BESZERELÉS | KARBANTARTÁS | RENDELÉS

Év Tapasztalat
Órás szervíz
Értékelés
Elégedett ügyfél
Shopping Cart