Professzionális hőszivattyú és klímaszerelés

Szolgáltatások

Profizmus | Szakértelem | Megbízhatóság

Beszerelés

A szerelés 3 méteres csővezetékig alapszerelésnek minősül. Multi készülékek telepítésénél, az ár változhat de ezt egy INGYENES felmérés alapján tudjuk pontosan kiszabni!

Karbantartás

5 Év garanciát biztosítunk minden általunk telepített készülékre, ez évente minimum egy általunk elvégzett karbantartással jár, fűtésre optimalizált készülékek esetén évente kétszer kell ezt elvégeznünk!

Rendelés

Rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül tudjuk telepíteni a kiválasztott készüléket! Ingyenes felmérés és szaktanácsadás alkalmával segítünk az Őn számára legmegfelelőbb készülék kiválasztásában.

Tekintse meg referencia munkáinkat!

A legjobb minőség a legjobb árakon!

Vásároljon NÁLUNK a legjobb árakért!

ujlogo_ danifele
Daco_2576793

Kérdése van..? Mi segítünk!

ccklima technikus vector

Gyakori kérdések...

A splitklíma osztott klímát jelent, amelynél külön egységet képez a kompresszort magába foglaló kültéri és az azt vezérlő hűtést végző beltéri egység.

Nagyon pontos hőmérséklettartás és a kifinomult vezérlésnek köszönhetően, nem terheli lökésszerűen a villamos hálózatot . Mivel egy bekapcsoláshoz, újra induláshoz sok energia szükséges, így megnő a fogyasztás, ezért az inverteres klíma nem leáll és kikapcsol, hanem csökkenti a teljesítményt, ahelyett, hogy teljesen leállna. Amikor újra hűteni szükséges, akkor szépen lassan fokozza a fordulatszámot.

Az élettartamnak sok befolyásoló tényezője van. Függ a készülék típusától, üzemeltetési körülményeitől, szervizelésétől. A rendszeresen karbantartott, megfelelően méretezett, nem állandóan csúcsra járatott gépek hosszabb élettartalommal bírnak. A minőségi berendezések jobb minőségű, tartósabb anyagokból, alkatrészekből készülnek.

Ebben az esetben a Multi klímákat szoktuk javasolni. A multi klíma azt jelenti, hogy egy kültéri egységhez több beltéri egységet (2,3 akár 4) lehet csatlakoztatni a teljesítmény igény függvényében. Ezeket leginkább többszintes épületekbe, irodaházakba javasoljuk.

Természetesen igen! Manapság már nagyon sok féle hűtő-fűtő klímaberendezés létezik.amelyek -5 fokos külső hőmérséklet alatt is képesek fűteni a belső teret. Ezek az inverteres berendezések csak árammal működnek, nincs szükség gázra, vagy más fűtőanyagra.

Ha kimondottan csak klímával szeretnénk fűteni, akkor érdemesebb nagyobb teljesítményű berendezést választani. Természetesen a CCklíma munkatársai segítenek a megfelelő berendezés kiválasztásában.

Shopping Cart