Mitsubishi MSZ/MUZ-AP71VG 7.1kW

A beszerelés ára 65.000 Ft + ÁFA, 3 méteres csővezetékig, utána minden megkezdett méter 6.500 Ft + ÁFA

Törlés

Leírás

 • Helyiség méret : 66 – 90 m2
 • Fűtő teljesítmény : 8,1 kW
 • Hűtő teljesítmény : 7,1 kW
 • Felhasználás : Családiház, Lakás
 • SEER : 7,2
 • SCOP : 4,4 

  Automatikus légterelés le/fel (swing)

  Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.

  24 órás időzítés

  A klíma 24 órás idő intervallumban beprogramozható, így Ön a már lehűtött otthonába érkezhet haza.

  Automata tisztítás

  A klímák kellemetlen szagának forrása legtöbbször a hőcserélőn megtelepedő penész. Hűtés üzemmódban a kicsapódott párából a penészgombák és baktériumok meg tudnak telepdni a hőcserélőn, ha a készüléket csak úgy kikapcsoljuk. Az automatikus tisztítófunkció a készülék kikapcsolását követően kiszárítja a hőcserélőt és a cseppvíztálcát, így megakadályozza a penész megtelepedését.

  Automata újraindítás

  A légkondicionálók újraindító memóriával vannak ellátva. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani. A pillanatnyi áramkimaradás vagy hosszabb áramszünet után a készülék automatikusan újraindul, és ismét a korábbi beállításokkal működik.

  Automata üzemmódváltás

  Ebben a funkcióban a klíma készülék a beállított hőmérséklet értéknek megfelelően a hűtési/fűtési üzemmódot képes automatikusan megváltoztatni. Erre akkor lehet szükség, amikor a beállított hőmérséklet tartásához nappal hűteni, de éjjel fűteni kell.

  Öndiagnosztikai funkció

  Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

Hasonló Termékek

error: Content is protected !!