Sinclair Keyon 3,2 kW SIH-12BIK + SOH-12BIK oldalfali inverteres klíma

A beszerelés ára 60.000 Ft + ÁFA, 3 méteres csővezetékig, utána minden megkezdett méter 6.000 Ft + ÁFA

Törlés

Leírás

Sinclair Keyon 3,2 kW SIH-12BIK + SOH-12BIK oldalfali inverteres klíma

LEÍRÁS

A KEYON sorozat egyszerű, letisztult fehér dizájnnal vonzza a tekintetet. Az egységek rendelkeznek az alapvető felhasználói funkciókkal, mint a csendes üzemelés, I FEEL funkció a hőmérséklet komfortos szabályozásához, Fűtés +8 °C és mások. Magától értetődő a Wi-Fi vezérlés lehetősége és a Cold Plasma generátor (ionizátor) funkció, ami növeli a levegő minőségét és tisztaságát a helyiségben.

SWC-02 oldalfali vezérlő hozzáadása esetén a KEYON egységeket be lehet építeni Modbus vagy BACnet protokollt használó master egységekbe is. Az egységek környezetbarát R32 hűtőközeget használnak, amely jelentősen csökkenti a környezetre gyakorolt hatásokat. A KEYON egységek ideális választást képeznek mindenkinek, aki minőségi egységet szeretne felhasználói funkciók széles skálájával, de nem tart igényt a színes változatokra.

MŰSZAKI ADATOK

Típus Keyon
Szériaszám SIH-12BIK – SOH-12BIK
Márka Sinclair
Hűtőteljesítmény (kW) 3,2
Fűtőteljesítmény 3,4
Beltéri méret (mm) 849*289*215
Kültéri méret (mm) 732*550*330
Energiaosztály A++/A++
SEER 6,5
SCOP 4,1
Biztosíték (A)
Betáp (V) 230/1/50
Csőméret folyadék/gőz (mm) 6/10
Csőhossz max / emelés (m) 15/10
Hűtőközeg töltet (kg/t) 0,57
Hűtés működési tartomány (°C) -15, +43
Fűtés működési tartomány (°C) -15, +24
Hangnyomásszint dB (A) beltéri: 41 / 38 / 36 / 35 / 32 / 29 / 23 kültéri: 52
Garancia (év) 3
Wi-fi van
Egyéb extrák “I FEEL” funkció, 8°C-os temperálás, Cold plasma generátor, Turbo funkció, öndiagnosztika, időzítő

SEGÉDLET MŰSZAKI ADATOKHOZ

Minden készülékhez tartalmaznak különféle adatok, amelyek segítségével a leendő tulajdonos könnyebben ki tudja választani a számára legmegfelelőbb klímát. Ez a nagy mennyiségű adat sokaknak viszont homályos lehet, így készítettünk minden oldalon szereplő műszaki adathoz egy érthető magyasrázatot, hogy megkönnyítsük a vásárlást és ez által még tudatosabb döntést tudjon hozni minden vásárló.

Szezonális hatékonyság: A+++/A+++ – SEER/SCOP

Ezek az értékek abszolút összefüggésben vannak egymással, a berendezés áram felhasználásán alapuló hatékonysági szintre vonatkoznak hűtés és fűtés terén.

SEER: éves hűtési igény/ehhez felhasznált éves áramfogysztás. Szemléltessük egy egyszerű példán keresztül. Ha példaként veszünk egy SEER 6.0 értéket, azt jelenti, hogy készülékünk hűtési üzemmódban a felvett teljesítmény hatszorosát képes hűtésben leadni, azaz ha óránként 200 wattot fogyaszt (hőmérséklet temperálás esetén), közben 1200 Watt teljesítményt ad le hűtés formájában (hatszor annyit), és így hűti a szoba légterét.

SCOP: Lényegében ugyanaz, mint a SEER érték, csak fűtésre vonatkoztatva. SCOP 5.0 érték esetén készülékünk fűtés üzemmódban a felvett teljesítmény ötszörösét képes fűtésben leadni, azaz ha óránként 200 wattot fogyaszt (hőmérséklet temperálás esetén), közben 1000 Watt teljesítményt ad le hő formájában (ötször annyit), és így fűti a szoba légterét.

Energiaosztály (A+) értékek: Közvetlen köthető a SEER és SCOP értékekhez, ahogy a következő ábra is mutatja.

Hűtés/fűtés működési tartomány: Általános otthoni felhasználás esetén ennek fűtés esetén van igazán jelentőssége, hiszen nem minden készülék tud igazán nagy hidegben megfelelően működni. Általános tény, hogy amelyik készüléknél jelölve van, hogy -20°C alatt is képes üzemelni, azt nevezhetjük fűtés optimalizáltnak. Ha a leendő tulajdonos ténylegesen fűteni szeretne vele (nem csak átmeneti időben), mindenképp érdemes ezt egy csepptálca fűtéssel kiegészíteni, de általában a fűtés optimalizált készülékekben ez már gyári extra.

Hangnyomásszint dB (A): Van olyan készülék, ahol csak a beltéri egység maximális értéket láthatjuk, de az esetek java részében több adatot is megadnak, melyek a különböző ventillátor fordulaton mért adatok. Pl.: 36/41/45/49/54.

Wifi: Okostelefonon keresztül a távolból be/kikapcsolhatjuk készülékünket, állíthatjuk a fokozatokat. Ha opcionálisnak jelöltük meg, sok esetben párezer forintért külön vásárolható hozzá.

I FEEL funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

3D légáram: 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a beltéri egység. Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés a távirányítóval, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállíthatja a légterelés irányát, vagy az automatika segítségével a helyiségben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő.

Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket, majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Aktív szénszűrő: Az aktív szén hatékonyan távolítja el a különböző szagokat, cigaretta füstöt, háziállatok szagát.

8 °C-os temperálás: Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

Öndiagnózis: Rendellenesség esetén a légkondicionáló berendezés egy hibakódot jelenít meg, ami nagymértékben elősegíti a probléma gyors és szakszerű megoldását.

„I set” funkció: Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.

Hasonló Termékek

Shopping Cart